torsdag, januari 24, 2013

"Sweat is weakness leaving the body"

Läste den meningen på en Adidas-tröja idag - det fastnade direkt! :O
Jag är SÅ peppad på träning just nu! Igår köpte jag ett par träningstights på Stadium för 49kr (!) och idag shoppade jag ytterligare två par träningsbyxor på Team Sportia! Ett av paren är ett par långa mjuka och tunna byxor som jag tror kommer att vara underbara att dansa i. De var dessutom som gjorda för mina ben och rumpa, vilket ju inte heller var helt fel!
Kan man vara någorlunda snygg även när man tränar, så varför inte? :P
Nästa steg blir att rensa bort plagg som jag inte använder.
Dessa kommer antagligen sedan att skänkas till Myrorna, precis som alla andra kläder jag rensat bort under de senaste åren. Det känns så bra att veta att någon annan kommer att kunna ha glädje av dem sedan! Varför slänga kläder i soporna när det finns andra alternativ som är så mycket bättre? :)

Jag tränade ett pass Body Combat förra veckan och ett pass Body Balance den här veckan, och jag vill ha meeer!
Nästa vecka blir det combat igen, helt enkelt för att det är roligast!
Igår hade de release för det nya combat-passet på Sensia så det blir spännande att testa det nästa gång! :)

Det nuvarande Body Balance-passet var något av en besvikelse, fast ändå inte riktigt. Jag hade nämligen förväntat mig någonting annat än vad det var. Det var betydligt mindre styrka och desto mer stretching den här vändan. Mag-låten var den enda som var riktigt jobbig och det är bara i magen jag har haft träningsvärk efteråt.

Missförstå mig inte, jag gillar stretching, men jag hade velat ta i lite mer och blir rejält slut i kroppen! Nästa gång jag ska köra Body Balance så ska jag nog träna en stund innan också.

Jag vill köra fler tunga gympass så att jag känner (och ser?) att det faktiskt händer något med musklerna!
Jag vill gärna gå upp lite i vikt, och då helst i muskler :P
När jag promenerade på löpbandet i slutet av gårdagens träningspass så stannade det vid två tillfällen, och på displayen stod det: "känner inte av användare, remmen stannar). Det om något måste väl vara ett tecken på att jag är för tunn, eller? :P

Och i söndags var jag på min första bugglektion! Det var riktigt kul :)
Jag känner precis likadant inför buggen som jag gjorde när jag skulle lära mig salsa - nu när jag väl har satt igång så vill jag lära mig så mycket jag bara kan och bli så bra som möjligt!
Fördelen med bugg är ju att det faktiskt går att TÄVLA i det också, till skillnad från salsan. Om det fanns en tävlingsverksamhet inom salsa/latindans här uppe så skulle jag nog ha försökt mig på det också, men det finns ju inte.

Så nu ska jag satsa ordentligt på buggandet och så får vi se hur långt jag kommer.
Förhoppningsvis en bra bit :)
I skrivande stund pågår LBSs (Luleå Bugg och Swings) trivselkväll. En sådan hålls varje torsdag kl 19-21 i en rymlig och fin lokal här i Luleå. Dit kommer man och dansar, socialiserar, fikar och småpratar med varandra, och det kostar 20kr inklusive fika :)
Jag och Merlin var på de flesta trivselkvällarna under hösten, och även förra veckan, men på kursen i söndags så fick vi i läxa att INTE dansa någonting fram tills nästa lektion. Detta är förstår för att vi inte ska träna fel och därmed befästa någonting som sedan blir svårt att träna bort.

Jag lyder och håller mig hemma ikväll! ;P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar