onsdag, augusti 14, 2013

Sommar och sol!

Igår var vi och badade för första gången den här sommaren! Jag badade inte på hela förra sommaren, så det var lääänge sedan sist!
Vi for till Gültsaudden och hundarna hängde också med. Det hade varit halvvarmt tidigare under dagen och ganska molnigt, men sedan på eftermiddagen så skingrade sig molnen och solen bjöd på riktig sommarhetta!

Tindra har blivit mer och mer modig i vattnet sedan Merlin lärde henne simma förra året. Nu plaskar hon glatt omkring och simmar orädd ut och hämtar pinnar och annat man kastar på djupare vatten. Charlie är däremot kvar i inlärningsstadiet. Han har simmat flera gånger sedan vi skaffade honom, men han behöver lite övertalning. Helst så ska Tindra simma före några gånger för att han ska våga sig ut, eller får man helt enkelt gå ut med honom i vattnet och låta honom simma kortare bitar "under bevakning".
Medan jag och min pojkvän lade och för att torka i solen så gjorde hundarna detsamma. Vi somnade alla fyra, vi på filten och hundarna i sanden.
 
Hundarnas dag började med en långpromenad in till stan, stadsmiljöträning i ett par timmar, och avslutades sedan med simning och bus på stranden. De var helt slut när vi kom hem vid 17-tiden, för då hade de varit ute konstant sedan kl 10.
Det är härligt att se sina hundar trötta och nöjda :)
 
Strandpojken

Charlies metod för att bli torr efter bad är att frenetiskt rulle sig i sanden, vilket resulterar i en miljon sandkorn kring nos, ögon och mun! :P

Beach dogs


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar